Online Kerst Bingo

Een feestelijke Bingo show in uw huiskamer

Online Kerst Bingo Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Online via Zoom of Microsoft Teams

Met creatieve opdrachten en Kerstmuziek Bingoronde

Ludieke prijzen voor de winnaars

Een gezellige Online Kerst Bingo show, waarbij iedereen helemaal in de stemming komt voor de feestdagen! Naast de versnelde Bingo Ronde spelen we verschillende rondes waarin speciale opdrachten voor deze tijd van het jaar zitten verstopt. Spannend, want de opdrachten lopen uiteen en vragen creativiteit en soms een beetje lef. En wie kent alle nummers bij onze kerstmuziek ronde? Dansen en zingen jullie met ons mee?

Onze Bingomaster in kerstoutfit draait aan de Bingomolen en jullie starten met de eerste versnelde ronde! Na de warming-up betreden we nieuw Bingo terrein en zitten er verschillende opdrachtballen verstopt en zingen we mee met verschillende kerstklassiekers. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar het gaat erom je vrienden en collega's op een andere manier te leren kennen. Wees gewaarschuwd, onze bingo is niet geschikt voor serieuze Bingo spelers!

Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie (offline) voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

De Kerstbingo Show

De Kerstbingo Show is een speciale versie van onze regulier Bingo show. We spelen verschillende rondes gespeeld, allemaal anders. Als warming up starten we met versnelde traditionele bingo ronde. Vervolgens draaien we door naar rondes met verschillende soorten opdrachten en challenges die als opdrachtballen in de Bingomolen zitten verstopt!

Bingo show 2021

Je kunt creatieve en hilarische opdrachten verwachten. De getallen op de bingobal (met opdracht) mogen alleen worden afgestreept als de opdracht is uitgevoerd. Dans mee, wees creatief en beantwoord de originele vragen! Uiteraard mag een kerstmuziekronde niet ontbreken. Zing jij de laatste kerstklassiekers mee met ons?

Hoe verloopt een Kerst Bingo

Online bingo
  • We ontvangen alle deelnemers in een gezellige Horeca locatie of op jullie eigen locatie.
  • Jullie komen (uiteraard) in je eigen kerstoutfit, wij zorgen dat iedereen een kerstmuts op zet!
  • Onze ervaren Bingomaster draait aan het rad en presenteert de Bingo
  • In ca. 2,5 uur loodst hij jullie door verschillende bingo rondes: van een originele bingo ronde, tot bingorondes met (kerst)opdrachten en een kerstmuziek ronde.
  • Ondertussen worden drankjes en eventueel hapjes geserveerd. Dit kan via één van onze arrangementen worden bijgeboekt of gewoon ter plekke op locatie worden geregeld
  • Iedereen ontvangt Bingo kaarten en speelt individueel.
  • Heb je een foute bingo? Dan zing je een liedje!
  • Uiteraard zijn er ludieke beloningen voor de winnaars.

Waarom QuizPub?

Bingo uitje

Gezelligheid gegarandeerd


Door onze ludieke prijzen, leuke Bingo rondes en onze Bingomasters in speciale kerstsfeer, wordt jouw Kerstbingo bij ons een feestelijk begin van de kerstperiode!


Opdrachten op maat


Het is mogelijk om opdrachten op maat toe te voegen. Bijvoorbeeld over het bedrijf of je collega's.


Geheel verzorgd


We regelen het event van A-Z, dus geen stress over de locatie of de catering (indien gewenst).

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Jullie eigen kerstfeest op Locatie

Bingo dinerspel

De Online Kerst Bingo is het afgelopen jaar veel geboekt. Veel bedrijven hebben met plezier deelgenomen aan dit nieuwe concept. Het is gezellig, hilarisch en competitief - het perfecte uitje om met vrienden, familie den collega's te doen als afsluiting van jullie jaar. Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 deelnemers en het is volkomen Corona-proof!