Welkom bij QuizPub!

Wij zijn gespecialiseerd in (Pub)Quizzen, Citygames en Dinerspellen

Depositphotos 370150958 XL

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Online via Zoom / Microsoft Teams of Studio

Nederlands of Engels

5.0/5.0 op Google

1100+ groepen gingen jullie voor

Ons online assortiment bekijken?

Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en game liefhebbers kunnen wij door heel Nederland events aanbieden.

Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Al jaren leveren wij quizzen en games aan op maat. Of je nou voor je vriendengroep een leuk uitje zoekt, of met je bedrijf een gezellig teamuitje. Ook voor online uitjes ben je bij ons aan het juiste adres; zowel voor kleinere groepen via Zoom of MS Teams, als voor de grotere groepen die een verzorgde dag willen vanuit een heuse studio!

Nieuw: Online Team Challenge!

Online Team Challenge Hero image

Een actieve combinatie tussen een PubQuiz vol leuke vragen, een Crazy-88 met gekke opdrachten om elkaar beter te leren kennen en een de leukste PubQuiz vragen, originele, creatieve teamopdrachten en uitdagende raadsels & hersenkrakers! Het draait om samenwerken, lol en lachen met elkaar, dus een perfecte teambuildingsactiviteit!

Meer informatie ontvangen?

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Samen herinneringen maken en plezier beleven

Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Het gevoel bij het spelen van een competitief spel of je net iets meer feitenkennis hebben dan je collega is niet te evenaren. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie.

Muziek Quiz samen

Wij combineren de passie voor quizzen en games en het verbinden van mensen met onze liefde voor het organiseren van evenementen. We zetten ons zich met enthousiasme in om van jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiebijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Laat ons jullie gezamenlijke herinnering creëren.

Waarom QuizPub?

Waarom QuizPub

Jullie zijn in goede handen

Wij werken alleen met ervaren vakmensen om een onvergetelijke (online) ervaring te bieden. Je kan verwachten dat de QuizMaster alles uit de kast zal trekken. Ook onze andere andere evenementen worden door echte vakmensen gemaakt en begeleidt, van professionele kunstenaars tot teambuilding experts.

Iedereen heeft een leuke avond!

Onze spellen bevat genoeg variatie in de vragen en opdrachten. Voor iedereen zitten er onderwerpen bij die aansprekend zijn.

Opdrachten op maat

Het is mogelijk om opdrachten op maat toe te voegen. Bijvoorbeeld over het bedrijf of je collega's.

Geheel verzorgd

We regelen het online event van A-Z, dus geen stress over de techniek!

Veel gestelde vragen

Vanaf hoeveel deelnemers kan een activiteit?

Onze activiteiten zijn gemaakt voor groepen vanaf 10 deelnemers. Er zit geen maximum aantal deelnemers op, want onze activiteiten zijn goed afgestemd op grote groepen.

Waar vindt een uitje plaats?

Een uitje kan zowel op een eigen locatie, een horeca-locatie of online plaatsvinden. Dit is afhankelijk van uw wens en hier houden wij rekening mee bij het inplannen van de activiteit.

Wat is de reactietermijn op offertes?

De reactietijd op offertes bedraagt twee werkdagen. Zo proberen wij zo snel mogelijk de vrijblijvende offerte bij de klanten aan te leveren.

Vrijblijvende offerte aanvragen?