Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Een teamuitje in het engels?

Bijna al onze activiteiten zijn in het engels beschikbaar. De spelbegeleider zal jullie dan uiteraard in het engels begeleiden.

Wat kan je doen met een teamuitje?

We hebben onze teamuitjes activiteiten onderverdeeld in verschillende categorieën; Quizzen, citygames, dinerspellen en PubQuizzen. Natuurlijk staat gezelligheid op nummer 1, maar soms leent een teamuitje zich ook voor een bepaalde doelstelling als sociale binding, samenwerken of meer vertrouwen. Samen met de eventplanners kunnen wij ervoor zorgen dat het meer dan een leuke dag wordt. We leggen dan extra nadruk op teambuilding, mocht daar behoefte naar zijn.

Wat is een leuk teamuitje?

Onze top 5 ideeën 2023 voor een teamuitje Pubquiz Ik Hou van Holland Quiz Crazy 88 Pubquiz Diner Ontmasker de Saboteur

Wat kost een teamuitje?

De kosten van een teamuitje is geheel afhankelijk van de wensen en grootte van jullie groep. Een teamuitje kan een dagprogramma zijn bestaan uit verschillende activiteiten + diner, maar je kunt ook kiezen voor één activiteit als een PubQuiz. De kosten lopen erg uiteen per teamuitje. Onze eventplanners helpen je graag. Zij kunnen een passend programma samenstellen binnen jouw budget.

Vanaf hoeveel personen kunnen wij een kerstuitje boeken?

Onze kerstuitjes zijn ontworpen voor groepen vanaf 10 personen.

Is het mogelijk om een kerstuitje in ons bedrijfspand te organiseren?

Jazeker, in overleg nemen wij de spullen naar locatie mee. Samen met onze event manager wordt er gekeken naar een geschikte ruimte in het bedrijfspand. Wij kunnen dus ook naar jullie komen op locatie, geen enkel probleem.

Zijn de kerstuitjes ook geschikt voor groepen van meer dan 100 personen?

Grote groepen kunnen een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan met grote groepen. Bij QuizPub hebben wij uitjes voor groepen van 100 personen, maar ook 500 personen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg medewerkers aanwezig zijn om jullie een leuke dag/middag/avond te bezorgen.

Is er ook een teambuilding element?

Bijna alle uitjes bevatten elementen van teambuilding zoals communiceren en samenwerken, maar wil je extra nadruk leggen op teambuilding; neem dan contact op met een van onze bedrijfsuitjes-specialisten. Samen maken we er dan iets moois van.

Zijn teamuitjes in Utrecht geschikt voor kleine en grote bedrijven?

Ja, we bieden in Utrecht een scala aan activiteiten die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bedrijven, waardoor je flexibel kunt zijn met de groepsgrootte.

Welke activiteit wordt het meest aanbevolen voor teambuilding in Utrecht?

Dat hangt af van de interesses en de samenstelling van van jouw team, maar populaire keuzes zijn Citygames, Quizzen in de lente en zomer aangevuld met Actieve teamuitjes zoals Expeditie Robinson uitje. We adviseren je graag over de beste keuze voor jullie groep.

Hoe kunnen we rekening houden met duurzaamheid bij het plannen van een teamuitje?

Kies voor milieuvriendelijke activiteiten en locaties, verminder afval en overweeg duurzaam vervoer.

Zijn er specifieke piekperiodes voor het plannen van teamuitjes in Utrecht?

Het voorjaar en de zomer zijn populaire seizoenen, maar Utrecht heeft het hele jaar door activiteiten, dus het hangt af van de voorkeuren van jouw team. Als je op tijd boekt, is er vaak nog veel mogelijk.

Is Utrecht een geschikte locatie voor teambuilding evenementen?

Utrecht's centrale ligging, mix van geschiedenis, cultuur en moderne voorzieningen maakt het een ideale setting voor teamuitjes. De stad biedt diverse locaties en activiteiten voor alle voorkeuren.

Welke soorten teamuitjes zijn beschikbaar in Utrecht?

Wij bieden in Utrecht voor elk wat wils, van creatief, tot actief. Kies activiteiten die aansluiten bij de interesses en doelen van jouw team.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn teamuitje binnen het budget blijft?

Bespreek vooraf duidelijk je wensen en budget met ons. Door het aanpassen van de activiteit, locatie, catering en vervoer kunnen we een teamuitje op maat voor jullie samenstellen. Utrecht biedt diverse keuzes om een gedenkwaardige ervaring te creëren zonder de hoofdprijs te betalen.

Zijn er speciale evenementen in Tilburg die invloed hebben op de keuze voor een teamuitje?

Ja, Tilburg kent het hele jaar door verschillende evenementen zoals het beroemde Tilburgse Kermis in juli en culturele festivals. Deze evenementen kunnen extra entertainment bieden voor je teamuitje, maar houd rekening met drukte en boek accommodaties en activiteiten ruim van tevoren.

Wat Zijn de Beste Tijden van het Jaar voor een Teamuitje in Tilburg?

Een teamuitje plannen in Tilburg? Geweldig idee! De beste tijd van het jaar hangt echt af van wat je team leuk vindt en welke activiteiten je in gedachten hebt. In het voorjaar, vooral tussen april en juni, is Tilburg prachtig met bloeiende natuur en aangename temperaturen. Ideaal voor buitenactiviteiten zoals fietsen of een stadswandeling. Bovendien is het nog niet te druk met toeristen, wat de stad wat rustiger maakt. De zomermaanden zijn perfect voor diegenen die van warmte en zon houden. Tilburg komt dan echt tot leven met verschillende festivals en evenementen, waaronder de beroemde Tilburgse Kermis in juli. Dit kan een leuke en energieke toevoeging zijn aan je teamuitje. Houd wel rekening met de warmte en plan voldoende verkoelende activiteiten of plekken waar je even kunt ontspannen. De herfst, van september tot november, is ideaal voor wie van de rustigere sfeer en de natuurlijke schoonheid van het veranderende seizoen houdt. Het is een perfecte tijd voor indoor activiteiten zoals workshops of een bezoek aan een museum, maar ook voor mooie wandelingen in de kleurrijke natuur rondom de stad. De wintermaanden brengen een heel andere sfeer met zich mee. Het is kouder, maar de feestelijke verlichting en kerstmarkten in december kunnen een magische touch geven aan je teamuitje. Indoor activiteiten zoals escape rooms of culinaire workshops zijn in deze tijd van het jaar erg populair. Kortom, Tilburg heeft elk seizoen iets unieks te bieden. Het belangrijkste is om rekening te houden met de interesses van je team en de soort activiteiten die het beste passen bij het seizoen. Veel plezier met het plannen van jullie teamuitje in deze veelzijdige stad!

Hoe Kan Ik Een Teamuitje in Tilburg Aanpassen aan Verschillende Interesses?

Om een teamuitje in Tilburg aan te passen aan verschillende interesses, kun je een mix van activiteiten aanbieden die cultuur, natuur en ontspanning combineren. Denk aan een bezoek aan het Textielmuseum of De Pont Museum voor de kunstliefhebbers, een natuurwandeling voor de buitenmensen, en een gezellig diner of cafébezoek voor wat ontspanning en teambinding. Zo is er voor ieder wat wils!

Zijn er Speciale Pakketten Beschikbaar voor Bedrijfsteams?

Ja, In Tilburg bieden we speciale pakketten voor bedrijfsteams. Deze pakketten zijn vaak op maat gemaakt en kunnen variëren van creatieve workshops en culturele tours tot avontuurlijke outdoor activiteiten. Het is aan te raden om vooraf contact op te nemen met de gewenste locaties om de mogelijkheden te bespreken en een pakket samen te stellen dat perfect past bij jullie team.

Wat maakt Tilburg een unieke locatie voor teamuitjes?

Tilburg staat bekend om zijn culturele diversiteit, historische locaties en moderne voorzieningen, wat het een ideale plek maakt voor zowel ontspannende als actieve teamuitjes.

Welke soorten activiteiten kan ik verwachten tijdens een teamuitje in Tilburg?

Je kunt een breed scala aan activiteiten verwachten, van creatieve workshops en spannende citygames tot interactieve quizzen en outdoor avonturen.

Hoe kan ik een teamuitje in Tilburg aanpassen aan mijn teamgrootte?

Wij bieden flexibele opties voor teamuitjes in Tilburg, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Neem contact op voor een op maat gemaakt programma.

Hoe kan ik een teamuitje in Tilburg boeken?

Je kunt een teamuitje in Tilburg boeken door contact op te nemen met ons via de website of telefonisch voor een persoonlijk advies en offerte.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons