Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Is er een begeleider aanwezig tijdens een citygame?

Jazeker! Wij zorgen dat er bij elk spel of citygame een passende spelleider bij is.

Wat nou als ik Wie is de mol niet ken?

Geen zorgen! Vooraf het spel zal een van onze spelleiders een uitleg geven over hoe het spel in zijn werk gaat. Je hoeft het programma dus niet van tevoren te hebben gezien om mee te doen. Mocht je na de uitleg nog vragen hebben, dan beantwoordt de spelleider deze graag.

Kunnen we een spel of citygame met minder dan 15 personen boeken?

Wanneer je met een kleinere groep dan 15 personen bent, kun je onze spellen & citygames nog steeds boeken voor het bedrag van 15 personen. Valt dit buiten jullie budget? Dan zouden wij een van onze DIY games aanraden. Deze zijn speciaal bedoeld voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Kan een spel of citygame op een eigen locatie?

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Wat nou als mijn mobiel leeg is?

Wanneer je een citygame speelt in onze spelapp en je mobiel uitvalt, geen zorgen! Je kunt je sessie via een andere telefoon doorspelen. De spelleider zal jullie hierbij helpen. Wel is het verstandig om je telefoon van tevoren goed op te laden.

Met hoeveel personen speel je een citygame?

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan. Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Hoe lang duurt een citygame?

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Hoe verloopt een citygame?

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spel?

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Wat kost een Citygame

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

In welke talen kun je de Street Art Tour spelen?

De Street Art Tour is beschikbaar in het Engels. We hebben er met onze schrijfstijl rekening mee gehouden dat deze voor (bijna) iedereen goed te begrijpen is. Ook zonder alle teksten te lezen, blijft dit spel een bijzondere ervaring.

Met hoeveel personen kan de Street Art Tour gespeeld worden?

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers. Het spel wordt gespeeld met 2-4 personen per team. Ben je dus met 20 personen? Dan kan de groep verdeeld worden door bijvoorbeeld 5 teams van 4 personen te maken. Je moet dan het spel 5 keer aanschaffen.

Wat kost de Street Art Tour?

Dat ligt aan de begeleiding die jij wilt tijdens het spel. Kies je ervoor om zelfstandig op pad te gaan, dan betaal je minder dan wanneer je een spelbegeleider op afstand of op locatie wilt. Voor de exacte prijzen van groepsarrangementen kun je een offerte aanvragen. Ga je zelfstandig op pad, kijk dan in onze shop.

Waar kan ik de Street Art Tour spelen?

Het spel is de spelen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. We zijn druk bezig om het spel ook beschikbaar te maken in andere grote steden. Houd dus deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Hoe lang duurt de Street Art Tour?

Het spel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur, maar de keuze van de duur is aan jou. Er is geen vaste eindtijd, dus pauzeer gerust voor een hapje of drankje in de buurt.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons