Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Is er een begeleider aanwezig tijdens een citygame?

Jazeker! Wij zorgen dat er bij elk spel of citygame een passende spelleider bij is.

Wat nou als ik Wie is de mol niet ken?

Geen zorgen! Vooraf het spel zal een van onze spelleiders een uitleg geven over hoe het spel in zijn werk gaat. Je hoeft het programma dus niet van tevoren te hebben gezien om mee te doen. Mocht je na de uitleg nog vragen hebben, dan beantwoordt de spelleider deze graag.

Kunnen we een spel of citygame met minder dan 15 personen boeken?

Wanneer je met een kleinere groep dan 15 personen bent, kun je onze spellen & citygames nog steeds boeken voor het bedrag van 15 personen. Valt dit buiten jullie budget? Dan zouden wij een van onze DIY games aanraden. Deze zijn speciaal bedoeld voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Kan een spel of citygame op een eigen locatie?

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Wat nou als mijn mobiel leeg is?

Wanneer je een citygame speelt in onze spelapp en je mobiel uitvalt, geen zorgen! Je kunt je sessie via een andere telefoon doorspelen. De spelleider zal jullie hierbij helpen. Wel is het verstandig om je telefoon van tevoren goed op te laden.

Met hoeveel personen speel je een citygame?

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf 1 persoon. Speel je in teams dan is het leukste om de teams uit 3-4 deelnemers te laten bestaan. Met begeleiding op afstand kun je een citygame spelen vanaf 8 personen en met begeleiding op locatie vanaf 15 personen. Er is geen maximum aantal deelnemers, we kunnen groepen van meer dan 100 personen faciliteren.

Hoe lang duurt een citygame?

Het verschilt een beetje per spel, maar gemiddeld duurt een citygame tussen de 1,5 en 2 uur.

Hoe verloopt een citygame?

Een Citygame met begeleiding verloopt als volgt:Jullie verzamelen in één van onze gezellige horeca locaties, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie.De teams worden ingedeeld en aan iedereen wordt het spel duidelijk uitgelegd.De teams gaan op pad in de stad naar keuze. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door de opdrachten uit te voeren.De inhoud van het spel, de soort opdrachten en verhaallijn verschilt uiteraard per spel.Aan het einde van het spel verzamelen we weer op de start locatie voor bekendmaken van de winnaar.Dit event geeft stof tot napraten: Wat hebben de andere teams allemaal gedaan? Perfecte gespreksstof voor een aansluitende borrel!

Wat als ik problemen ervaar tijdens het spel?

Onze citygames verlopen over het algemeen zonder problemen. Mocht je tijdens het spel vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar. Als je kiest voor een spel inclusief begeleiding kun je op locatie met de spelbegeleider overleggen of chatten. Kies je voor begeleiding op afstand of voor een self-guided citygame dan is onze helpdesk telefonisch bereikbaar.

Wat kost een Citygame

Een self-guided citygame is al te spelen vanaf €29,50 incl. BTW per team. Een team bestaat hierbij uit 3-4 personen. Ben je met een grotere groep en wil je begeleiding op locatie of op afstand dan ligt de prijs iets hoger. Deze is afhankelijk van de groepsgrootte. Hiervoor kun je een offerte opvragen en dan sturen we je een aanbieding op maat.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons