Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Is er een begeleider aanwezig tijdens een citygame?

Jazeker! Wij zorgen dat er bij elk spel of citygame een passende spelleider bij is.

Wat nou als ik Wie is de mol niet ken?

Geen zorgen! Vooraf het spel zal een van onze spelleiders een uitleg geven over hoe het spel in zijn werk gaat. Je hoeft het programma dus niet van tevoren te hebben gezien om mee te doen. Mocht je na de uitleg nog vragen hebben, dan beantwoordt de spelleider deze graag.

Kunnen we een spel of citygame met minder dan 15 personen boeken?

Wanneer je met een kleinere groep dan 15 personen bent, kun je onze spellen & citygames nog steeds boeken voor het bedrag van 15 personen. Valt dit buiten jullie budget? Dan zouden wij een van onze DIY games aanraden. Deze zijn speciaal bedoeld voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Kan een spel of citygame op een eigen locatie?

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.

Wat nou als mijn mobiel leeg is?

Wanneer je een citygame speelt in onze spelapp en je mobiel uitvalt, geen zorgen! Je kunt je sessie via een andere telefoon doorspelen. De spelleider zal jullie hierbij helpen. Wel is het verstandig om je telefoon van tevoren goed op te laden.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons