Helpdesk

Hulp nodig? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Kunnen we een Quiz boeken op een eigen locatie?

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Wat als we kortdag moeten cancelen?

In principe gelden onze algemene voorwaarden. Wanneer je 48 uur van tevoren weet dat het niet door kan gaan, kun je de pubquiz nog kosteloos verschuiven naar een nieuwe datum. Dit betekent dus ook dat het niet kosteloos gecanceld kan worden.

Kunnen we een PubQuiz voor een kleine groep boeken?

Dit kan zeker! We organiseren een PubQuiz vanaf 10 personen. Ben je met een kleinere groep, bekijk dan ook onze DIY Pubquizzen! Deze zijn speciaal gemaakt voor kleinere groepen met een kleiner budget.

Kan een pubquiz ook online?

Jazeker! Wij bieden een aantal van onze pubquizzen en citygames online aan. Die kun je vinden onder het kopje "Quizzen" of "Spellen & Citygames" bij "online". Daarnaast bieden wij ook een hoop DIY pubquizzen en citygames aan, die je zelf online kunt organiseren!

Hoeveel rondes bevat een pubquiz?

Wij hanteren vaak 10 rondes voor een pubquiz.

Kan ik een pubquiz kopen om zelf te organiseren?

Dit kan zeker! Wij bieden een aantal DIY Quizzen aan die je zelf kunt presenteren. Hierbij krijg je ook een handleiding hoe je er eentje kan organiseren.

Neemt de quizmaster eigen apparatuur mee naar locatie?

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Contact met ons opnemen?

Chatten

Chat

Facebook Chatten

Facebook chat

Mailen

Stuur een e-mail

Bellen

Bel ons