Escape the City

Ga het avontuur aan en Bevrijd de Stad!

Escape the City Hero

2 uur

2-6 personen per team

Combinatie van een stadswandeling en escape game

Opdrachten en raadsels verspreid over de stad

Uniek verhaal per stad

Direct te spelen

Ons Escape the City spel “Bevrijd de Stad” is dé manier om samen met je vrienden, familie of collega’s een stad te ontdekken. Los samen opdrachten en raadsels op, verdien aanwijzingen, bemachtig alle awards en Bevrijd de Stad!

Bevrijd de stad is een leuke combinatie van een escape room en een stadswandeling. Ontdek naast de toeristische highlights ook de verborgen pareltjes en schattige steegjes van de stad terwijl jullie opdrachten en raadsels oplossen om dichterbij de waarheid te komen. De spellen zijn gebaseerd op een echt stadsverhaal en is dus per stad uniek! Werk goed samen en bevrijd de stad binnen 2 uur!

Escape the City spelen?

Escape the City is mogelijk in

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Postcode Lotterij
Ad logo
Logo HHB

Escape the City - In elke stad een uniek verhaal

Escape The City het verhaal

In elke stad in Nederland kent Escape the City een ander verhaal. Geen enkel spel is dus hetzelfde. Het spel speelt zich af in het centrum van de desbetreffende stad en kent een vaste start locatie.


Het spel wordt met een app gespeeld. De link naar de app en login gegevens ontvang je, zodra je het spel hebt aangeschaft. Zodra jullie op de start locatie zijn, log je in en start het spel. Op basis van hints en opdrachten wordt de route door de stad onthult en worden jullie in het verhaal gezogen. Lukt het jullie om de stad binnen 2 uur te bevrijden?

Hoe werkt Escape the City

Hand Bevrijd de Stad
  • Bevrijd de Stad is te spelen met een groep van 2 tot 6 personen. Speel je met meer dan 1 team, koop dan per team een spel aan.
  • De uitdaging is om het mysterie binnen 2 uur op te lossen. Mocht dat niet lukken dan hebben jullie het niet gehaald. Maar niet getreurd! Jullie hebben dan nog steeds de mogelijkheid om het spel af te maken.
  • Jullie kunnen het spel na aankoop op ieder moment starten. De instructies hiervoor ontvangen jullie in de mail.
  • Combineer Bevrijd de Stad bijvoorbeeld met een gezellig etentje in een van de aangeboden steden!
  • Lossen jullie het mysterie binnen 2 uur op? Dan bemachtigen jullie misschien wel een plekje op onze Wall of Fame.

Al onze Escape Games bekijken?

Escape the City spelen met een grote groep

Escape the City grote groep

Zijn jullie met een grote groep (15+ personen) dan is het ook mogelijk om Escape the City te spelen met begeleiding. Ter plekke is dan een spelbegeleider aanwezig die jullie op weg helpt. Ook tijdens het spel kunnen jullie dan met vragen bij hem of haar terecht.


Daarnaast kunnen we dit spel voor jullie combineren met een horeca arrangement of een andere activiteit. Zo organiseer je eenvoudig een compleet dagje uit.


Dus ben je met een grote groep en wil je wat extra begeleiding en service, vraag dan een offerte aan.

Escape the City spelen met een grote groep?