Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Wie gaat er tussen de gangen met de winst vandoor?

Professionele quiz met video- en audiofragmenten

Jongens tegen de Meisjes Diner Quiz Hero image

Circa 4,5 uur

Vanaf 10 personen

In restaurants door heel Nederland

Ondersteund met afbeeldingen, geluid en video

Al 120 keer geboekt

Inclusief een driegangendiner

Enthousiast geworden?

De eeuwige strijd tussen de jongens en de meisjes bereikt tijdens het diner zijn hoogtepunt! Het gelijkmatige televisieprogramma ken je vast wel. Bij QuizPub hebben wij dit format omgebouwd tot een hilarisch uitje om te spelen met vrienden, familie of collega's en dit allemaal inclusief een driegangendiner.

Bij het dinerspel kan iedereen meedoen! Het spel is opgebouwd uit verrassende rondes met uiteenlopende onderdelen waarin de verschillen tussen jongens en meisjes onder leiding van onze professionele quizmaster met een knipoog worden aangestipt. Wie is de grootste gangmaker? En wie kan er niet tegen zijn of haar verlies?

Alles komt in deze quiz voorbij; gezelligheid, competitie, samenwerken, tijdsdruk en leuke weetjes. Al onze dinerspellen zijn gemaakt voor de grote groepen - iedereen kan meedoen. Zo hebben wij al voor velen grote bedrijven quizzen mogen organiseren, maar ook andere groepsuitjes als vrijgezellenfeesten hebben wij regelmatig voorzien van entertainment met onze quizzen.

De volgende bedrijven gingen jullie voor

Postcode Lotterij
Deloitte
Vrije Universiteit Amsterdam
Rijkswaterstaat

Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Net zo leuk als op televisie, maar dan lekkerder!

Jongens tegen de Meisjes quiz2

Wie zijn nou echt de slimste/leukste/snelste/beste? Daag je collega’s, vrienden en familie tussen de gangen door uit! Wij regelen het spel van a tot z; de locatie inclusief een driegangendiner, professionele Quizmaster, verassende rondes en een prijs voor de winnaars. Wij werken samen met horecalocaties door heel het land!

Hoe verloopt een Jongens tegen de Meisjes dinerspel

Pubquiz 2021
 • Jullie verzamelen in een van onze gezellige horecalocatie
 • Bij aankomst starten jullie met een drankje en worden de teams ingedeeld. In de eerste ronde strijden de teams ongeveer 1 uur tegen elkaar.
 • Het voorgerecht volgt en de balans wordt opgemaakt, wie zijn er op weg naar een ticket naar de finale?
 • Vervolgens spelen jullie ca. 1 uur weer verschillende rondes tegen elkaar.
 • Bij het hoofdgerecht wordt duidelijk; welk beste jongensteam gaat strijden tegen het beste meisjes team voor de ultieme winst?
 • Na het hoofdgerecht is het tijd voor de finale!
 • Bij het dessert wordt de winnaar bekend en krijgt het winnende team een passende prijs.

Wil je ook een Jongens tegen de Meisjes dinerspel organiseren?

Online Jongens tegen de Meisjes quiz

Je hoeft de deur niet meer uit - speel thuis mee!

Online PubQuiz

Het nummer één uitje tijdens de coronatijd - bijna net zo leuk als in de kroeg. Ook deze quiz is met een professionele quizmaster. Hebben jullie tijdens een familiedag, bedrijfsuitje of op een vriendenweekend altijd een onderlinge strijd over wie het meeste weet? Test jullie kennis tijdens onze Online Jongens tegen de meisjes quiz.


 • Online quiz, exclusief afgestemd op jouw team, afdeling of vriendengroep.
 • Vragen ondersteund met afbeeldingen, geluid en video.
 • Met online score formulier individueel of in teamverband te spelen
 • Al meer dan 100+ deelnemende bedrijven en groepen
 • Inclusief 1 ronde op maat met vragen over jullie bedrijf of team

Online PubQuiz Boeken?

Thematische Pubquiz

Wij bieden ook andere quizzen aan met verschillende thema’s.

Pubquiz themas

Met een thema zorg je al meteen voor een gezellige sfeer - en wij zijn fan! Ons meest verkochte thematische quizzen: SportQuiz, MuziekQuiz en natuurlijk onze Ik Hou Van Holland Quiz. Ook maken wij pubquiz op maat: persoonlijke rondes, vragen en natuurlijk een thema helemaal gemaakt naar jouw wensen.

Interesse in een ThemaQuiz

Waarom QuizPub

Waarom quizpub jongens tegen de meisjes

Professionele Quizvragen


De rondes, uiteenlopende vragen en onderwerpen zijn bedacht door professionals in het vak. Zo zijn al onze quizzen origineel, actueel en eenduidig.


Gezellige horecalocaties


Wij werken voor onze dinerspellen samen met lokale horecagelegenheden. Zo kunnen wij meer dan 100 locaties in Nederland aanbieden voor jullie volgende Quiz. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem.

PubQuiz met vrienden?

Vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje

Jongens tegen de meisjes vrienden

Hapjes? Check. Een Gezellig cafe? Check. Spontane Quizmaster? Check. Je beste vrienden? Check. Wij zorgen dat jij en je vrienden een leuke avond hebben met onze Jongens tegen de Meisjes quiz. Vanaf 10 persoon kun je al een quiz boeken en kunnen jullie voor eens en altijd bepalen wie nou echt het beste zijn.

Quiz met collega's?

Als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelfeestje

Pubquiz collega

Binnenkort een teamuitje of bedrijfsuitje op de planning? Al velen bedrijven gingen jullie voor. Een PubQuiz is ontzettend populair als teamuitje en bedrijfsuitje omdat het een en al gezelligheid is. Maar je moet ook kunnen samenwerken als team. Dus de perfecte combinatie om elkaar beter te leren kennen in een andere setting. Vanaf 10 personen te boeken.