Street Art Tour Den Bosch

Verken de Street Art van Den Bosch

Hero Den Bosch

2 uur

2-4 personen per team

Interactieve stadstour van ongeveer 5km

15+ kunstwerken en highlights

Engelstalig

Self-Guided

Direct te spelen

De Street Art Tour is nu beschikbaar in het bruisende Den Bosch!

Verken de bruisende kern van Den Bosch, zoals rondom de Verkade fabriek, en onthul de verborgen schatten in het centrum, met onze boeiende tour. Bewonder lokale kunstwerken, verdien punten en verzamel alle awards om je ervaring in Den Bosch compleet te maken. Verken de straten op een unieke en inspirerende manier terwijl je de artistieke diversiteit van deze stad ontdekt.

Ontdek de verhalen achter de indrukwekkende muurschilderingen van kunstenaars zoals Dopie en Eric van Boxtel in Den Bosch. Ontleed de symboliek en bewonder de diverse stijlen die de stad verfraaien. Verken samen met onze tour enkele van de meest inspirerende kunstwerken in Den Bosch, voltooi opdrachten en ontdek het verborgen kunstwerk, dit alles binnen een tijdsbestek van slechts 2 uur! Laat je verrassen en inspireren terwijl je Den Bosch op een vernieuwende en unieke manier verkent.

Street Art Tour Den Bosch spelen?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Postcode Lotterij
Ad logo
Logo HHB

Street Art Tour Den Bosch

Den Bosch Grasso

Onze Street Art Tour in Den Bosch volg je eenvoudig via een app, waarmee je de vrijheid hebt om de tour zelfstandig en zonder gids te ervaren. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de tour op je eigen tijd en tempo te volgen. Om deze tour niet alleen informatief, maar ook interactief te maken, hebben we leuke spelelementen geïntegreerd.


Bij elke locatie ontvang je relevante informatie, een vraag of opdracht die je betrokken houdt, zodat je meer dan alleen een standaard route volgt. Zo blijf je actief betrokken en wordt jouw tourervaring in Den Bosch nog memorabeler!

Hoe werkt de Street Art Tour Den Bosch?

Route Den Bosch
  • De startlocatie is flexibel, maar we raden station 's-Hertogenbosch aan.
  • Tijdens het spel verkennen jullie onder andere de Verkade fabriek, de Havendijk en loop je over de Burgemeester Loeffplein.
  • Het spel wordt gespeeld met een app. Zodra je het spel hebt aangeschaft, ontvang je de link naar de app en de inloggegevens.
  • Eenmaal op de startlocatie aangekomen, log je in en start je het spel.
  • De Street Art Tour is geschikt voor groepen van 2 tot 4 personen. Als je met meerdere teams speelt, koop dan per team een spel.

Wil je Street Art Tour Den Bosch ontdekken?

Koop de Street Art Tour Den Bosch of in een andere stad

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Street Art Tour Den Bosch met een grote groep

Escape the City grote groep

Zijn jullie met een grote groep (8+ personen) dan is het ook mogelijk om een Street Art Tour te volgen met begeleiding. Je ontvangt dan een telefonische introductie bij de start van het tour. De spelbegeleider volgt jullie op het scherm, geeft aanmoedigingen & tips en is het gehele spel bereikbaar voor vragen.


Ben je met meer dan 15+ deelnemers dan is het ook mogelijk om begeleiding ter plekke te krijgen. Daarnaast kunnen we deze tour voor jullie combineren met een horeca arrangement of een andere activiteit. Zo organiseer je eenvoudig een compleet dagje uit.


Dus ben je met een grote groep, wil je de Street Art Tour Den Bosch of één van onze andere citygames spelen? Vraag dan een offerte aan.

Street Art Tour boeken met een grote groep?

Ontdek de hoogtepunten van Den Bosch en verken enkele verborgen industriële parels tijdens deze tour.

Hand Street Art Tour

Van het levendige Verkade fabriek tot de bruisende Marktstraat, van de sfeervolle Havendrijk tot de historische Burgemeester Loeffplein. Ontdek Den Bosch op een unieke manier met onze Street Art Tour!


Ideaal voor een gezellige activiteit met vrienden, familie of collega's. Gebruik de app om langs hoogtepunten en industriële parels te gaan, waardoor je niet alleen het bekende Den Bosch verkent, maar ook een bijzonder kijkje krijgt in de rijke geschiedenis en creatieve energie van de stad.

Plezier door interactieve ervaring

Voorbeeld Opdracht Street Art Tour

Ontdek een unieke en interactieve ervaring tijdens jullie teamuitje of bedrijfsuitje! Los samen hints, raadsels, quizzen en rekensommen op om punten te verdienen en alle awards te verzamelen.


Alleen door effectief samen te werken, slim gebruik te maken van jullie vaardigheden, en vooral plezier te hebben, kunnen jullie het verborgen kunstwerk
onthullen.

Street Art Tour Den Bosch direct spelen?

Street Art Tour Den Bosch: een gezellige dag in de stad

Den Bosch City Image by Piet van de Wiel from Pixabay

Naast het verkennen van de straatkunst biedt deze tour ook nog eens een gezellige dag uit in de prachtige stad Den Bosch. Geniet van de sfeervolle restaurants, cafés en andere bezienswaardigheden tijdens jullie tour.

Wil je Street Art Tour Den Bosch direct boeken?

Veel gestelde vragen

Wij adviseren om met 2-4 personen in 1 team te gaan. Zo kan iedereen meedoen en is het goed te doen om te overleggen. Op die manier is het voor iedereen leuk!

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers. Het spel wordt gespeeld met 2-4 personen per team. Ben je dus met 20 personen? Dan kan de groep verdeeld worden door bijvoorbeeld 5 teams van 4 personen te maken. Je moet dan het spel 5 keer aanschaffen.

Het spel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur, maar de keuze van de duur is aan jou. Er is geen vaste eindtijd, dus pauzeer gerust voor een hapje of drankje in de buurt.

Dat ligt aan de begeleiding die jij wilt tijdens het spel. Kies je ervoor om zelfstandig op pad te gaan, dan betaal je minder dan wanneer je een spelbegeleider op afstand of op locatie wilt. Voor de exacte prijzen van groepsarrangementen kun je een offerte aanvragen. Ga je zelfstandig op pad, kijk dan in onze shop.

Per team heb je 1 device (Smartphone/tablet) met internet en gps nodig. Daarop installeer je de gratis app vanuit de appstore. In de instructies die je van ons krijgt staat de link naar de app en ook jouw inlogcode waarmee je het spel kan starten.

Het spel is de spelen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. We zijn druk bezig om het spel ook beschikbaar te maken in andere grote steden. Houd dus deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

De Street Art Tour is beschikbaar in het Engels. We hebben er met onze schrijfstijl rekening mee gehouden dat deze voor (bijna) iedereen goed te begrijpen is. Ook zonder alle teksten te lezen, blijft dit spel een bijzondere ervaring.

De inlogcode die je van ons via de mail krijgt is onbeperkt geldig. Maar als je hebt ingelogd moet het spel direct gespeeld worden.