Street Art Tour

Street Art Tour

2 uur

2-4 personen per team

Interactieve stadstour

20+ kunstwerken en highlights

Engelstalig

Self-Guided

Direct te spelen

€ 39,50 / team (2-4 personen)

Ontdek de stad op een unieke manier met onze Street Art Tour, waar avontuur en creativiteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Of je nu een toerist bent, een kunstliefhebber, een lokale bewoner of een bedrijf op zoek naar een unieke teambuildingactiviteit, onze tour heeft voor ieder wat wils. Deze tour voert je langs de levendige kern en de verborgen industriële schatten van de stad. Ontdek lokale kunstwerken en duik dieper in de wereld van straatkunst. Wat maakt onze Street Art Tour zo speciaal? Het is geen gewone wandeling; het is een zelfstandige en interactieve tour waarbij je samen opdrachten en raadsels oplost die allemaal verweven zijn met de wereld van straatkunst.

Leer de verhalen achter de muurschilderingen kennen, analyseer de symboliek en ontdek de diversiteit van stijlen die de stad verfraaien. Laat je verrassen en inspireren terwijl je de stad op een vernieuwende manier verkent. Ontdek samen met onze tour een aantal van de meest inspirerende kunstwerken die de stad te bieden heeft, en dat allemaal binnen slechts 2 uur.

Boek de Street Art Tour direct

Direct een Street Art Tour boeken?

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Postcode Lotterij
Ad logo
Logo HHB

Bekijk de trailer van de Street Art Tour

Street Art Tour - Ontdek op Jouw Manier

Hand Street Art Tour

Onze tour volg je eenvoudig via een app, waarmee je de vrijheid hebt om de tour zelfstandig en zonder een gids te ervaren. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de tour op jouw eigen tijd en tempo te volgen. Om de tour niet alleen informatief, maar ook interactief te maken, hebben we leuke spelelementen geïntegreerd.


Bij elke locatie ontvang je niet alleen relevante informatie, maar ook een vraag of opdracht die je betrokken houdt en ervoor zorgt dat je meer dan alleen een standaard route volgt. Zo blijf je actief betrokken en wordt jouw tourervaring nog memorabeler.

Alle steden bekijken?

Hoe werkt de Street Art Tour

Street Art Tour groep
 • Download de App: Zodra je de Street Art Tour hebt aangeschaft, ontvang je een link naar de app en inloggegevens. Download de app en log in om de tour te starten.
 • Voor Groepen van 2 tot 4 Personen: De Street Art Tour is ontworpen om te worden beleefd met een gezelschap van 2 tot 4 personen. Als je met meer dan één team bent, zorg dan dat elk team een eigen spel aanschaft.
 • Flexibele Starttijden: Start het spel op een tijdstip dat jou en je team het beste uitkomt. De instructies ontvang je per e-mail, en je bent vrij om op ontdekking te gaan wanneer het jou uitkomt.

Geen zorgen, puur plezier!

Ontdekken van een nieuwe stad kan zorgen met zich meebrengen, maar bij onze Street Art Tour staan jouw comfort en plezier voorop.


 • Altijd de juiste route: Volg onze heldere routebeschrijvingen voor een moeiteloze verkenning, zelfs in de meest onbekende straten.
 • Street Art Hot Spots: Laat je verrassen door een betoverende ervaring met hoogwaardige en gevarieerde straatkunst die je verwachtingen overtreft.
 • Leuke feitjes, vragen en raadsels: Je ontdek de diepere betekenis achter kunstwerken en de talenten van kunstenaars, waardoor je een beter begrip krijgt van de bruisende straatkunstscène.
 • Teamdynamiek: Voor bedrijfsuitjes stimuleren we teamwork en plezier, zodat iedereen kan genieten van een positieve en verbindende ervaring.

Direct boeken?

De Street Art Tour met een grote groep

Street Art Tour groep
 • Begeleide Tours:
  Voor groepen van 8 personen of meer bieden we de mogelijkheid om de tour met begeleiding te volgen. Ontvang een telefonische introductie aan het begin van het spel, met continue ondersteuning via het scherm, aanmoedigingen, en tips van onze ervaren spelbegeleider.
 • Maatwerk Arrangementen: Voor groepen van 15 personen of meer kunnen we niet alleen de tour begeleiden, maar ook een compleet dagje uit organiseren. Combineer de Street Art Tour met een heerlijk horeca-arrangement of een andere activiteit naar keuze.

Dus als je met een grote groep bent en interesse hebt in het spelen van de Street Art Tour of één van onze andere citygames, vraag dan een offerte aan.

De Street Art Tour met een grote groep

Veel gestelde vragen

Wij adviseren om met 2-4 personen in 1 team te gaan. Zo kan iedereen meedoen en is het goed te doen om te overleggen. Op die manier is het voor iedereen leuk!

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers. Het spel wordt gespeeld met 2-4 personen per team. Ben je dus met 20 personen? Dan kan de groep verdeeld worden door bijvoorbeeld 5 teams van 4 personen te maken. Je moet dan het spel 5 keer aanschaffen.

Het spel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur, maar de keuze van de duur is aan jou. Er is geen vaste eindtijd, dus pauzeer gerust voor een hapje of drankje in de buurt.

Dat ligt aan de begeleiding die jij wilt tijdens het spel. Kies je ervoor om zelfstandig op pad te gaan, dan betaal je minder dan wanneer je een spelbegeleider op afstand of op locatie wilt. Voor de exacte prijzen van groepsarrangementen kun je een offerte aanvragen. Ga je zelfstandig op pad, kijk dan in onze shop.

Per team heb je 1 device (Smartphone/tablet) met internet en gps nodig. Daarop installeer je de gratis app vanuit de appstore. In de instructies die je van ons krijgt staat de link naar de app en ook jouw inlogcode waarmee je het spel kan starten.

Het spel is de spelen in Utrecht, Rotterdam en Den Haag. We zijn druk bezig om het spel ook beschikbaar te maken in andere grote steden. Houd dus deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

De Street Art Tour is beschikbaar in het Engels. We hebben er met onze schrijfstijl rekening mee gehouden dat deze voor (bijna) iedereen goed te begrijpen is. Ook zonder alle teksten te lezen, blijft dit spel een bijzondere ervaring.

De inlogcode die je van ons via de mail krijgt is onbeperkt geldig. Maar als je hebt ingelogd moet het spel direct gespeeld worden.