Escape the City Tilburg

Bevrijd Tilburg en ontdek de stad!

Hero Image Tilburg

2 uur

2-4 personen per team

Combinatie van een stadswandeling en escape game

Opdrachten en raadsels in centrum stad

Gebaseerd op echt Tilburgs stadsverhaal

Direct te spelen

€ 29,50 / team (2-4 personen)

Ontdek en laat je verrassen door Escape the City Tilburg. Ontdek de highlights van de stad, los samen raadsels op, verdien aanwijzingen, bemachtig alle awards en Bevrijd de Stad!

De Tilburgse Kermis bestaat al meer dan 450 jaar, maar dreigt te worden afgeschaft! Lukt het jullie om binnen 2 uur de kermis te redden en hiermee Tilburg te bevrijden van dit dreigende onheil?

Escape the City Tilburg spelen?

Je kent ons van

Rtl 4 logo
Postcode Lotterij
Ad logo
Logo HHB

Escape the City Tilburg

Loc Hal Tilburg

In dit spel moeten jullie de beroemde Tilburgse Kermis moeten redden. De Tilburgse Kermis bestaat al meer dan 450 jaar. Tijdens de beginjaren van de Kermis is er een Acte getekend om de Kermis af te schaffen. Deze acte is onlangs na 450 jaar weer boven tafel gekomen. Afschaffing van de kermis dreigt. Aan jullie de taak om dit te voorkomen, en de stad te bevrijden!


In elke stad in Nederland kent Escape the City een ander verhaal. Geen enkel spel is dus hetzelfde. Het spel speelt zich af in het centrum van Tilburg en kent een vaste start locatie.

Hoe werkt Escape the City Tilburg

Hand Bevrijd de Stad
  • De startlocatie is Stationspassage in Tilburg (voor het station).
  • Tijdens het spel komen jullie o.a. langs de LocHal, Poppodium 013, Paleis Raadhuis, Spoorzone en het Dwaalgebied.
  • Het spel wordt met een app gespeeld. De link naar de app en login gegevens ontvang je, zodra je het spel hebt aangeschaft.
  • Zodra jullie op de start locatie zijn, log je in en start het spel.
  • Bevrijd de Stad is te spelen met een groep van 2 tot 4 personen. Speel je met meer dan 1 team, koop dan per team een spel aan.
  • De uitdaging is om het mysterie binnen 2 uur op te lossen. Mocht dat niet lukken dan hebben jullie het niet gehaald. Maar niet getreurd! Jullie hebben dan nog steeds de mogelijkheid om het spel af te maken.

Wil je Escape the City Tilburg spelen?

Speel het spel in Tilburg of in een andere stad

Helaas, voor deze zoekopdracht zijn geen producten gevonden!

Escape the City Tilburg spelen met een grote groep

Escape the City grote groep

Zijn jullie met een grote groep (8+ personen) dan is het ook mogelijk om Escape in the City te spelen met begeleiding. Je ontvangt dan een telefonische introductie bij de start van het spel. De spelbegeleider volgt jullie op het scherm, geeft aanmoedigingen & tips en is het gehele spel bereikbaar voor vragen.


Ben je met meer dan 15+ deelnemers dan is het ook mogelijk om begeleiding ter plekke te krijgen. Daarnaast kunnen we dit spel voor jullie combineren met een horeca arrangement of een andere activiteit. Zo organiseer je eenvoudig een compleet dagje uit.


Dus ben je met een grote groep, wil je Escape the City of één van onze andere Tilburgse citygames spelen? Vraag dan een offerte aan.

Escape the City spelen met een grote groep?

Escape the City Tilburg start bij de stationspassage

Escape the City Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe en spannende manier om de bruisende stad Tilburg te ontdekken? Dan is Escape the City dé activiteit voor jou! Tijdens dit spel word je meegenomen langs bekende plekken op de route, waaronder de LocHal, Poppodium 013, Paleis Raadhuis, Spoorzone en het Dwaalgebied.


Het spel begint bij de Stationspassage in Tilburg, vlak voor het station. Ben je klaar om de stad op een hele nieuwe manier te ervaren? Boek dan snel Escape the City in Tilburg!

Beleef het plezier van dit stadsspel

Escape the City in Tilburg

Je speelt het spel met een groep vrienden, familie of collega's, wat zorgt voor een gezellige en teamwork-gerichte ambiance. Tijdens het spel kom je niet alleen langs bekende plekken op de route, maar leer je ook meer over de geschiedenis en de cultuur van de stad.


Het is een fantastische manier om op een interactieve en leuke manier kennis te maken met Tilburg. Door samen te werken om de raadsels op te lossen, worden de banden tussen de spelers versterkt en ontstaat er een gevoel van teamgeest. Door dit stadsspel leer je elkaar pas echt kennen!

Escape the City Tilburg direct spelen?

Nieuwe plekken in Tilburg ontdekken

Tilburg Escape the City

De route is zorgvuldig samengesteld en brengt je langs bekende plekken zoals de LocHal, Poppodium 013, Paleis Raadhuis, Spoorzone en het Dwaalgebied. Je leert niet alleen meer over deze plekken, maar je krijgt ook de kans om ze van dichtbij te ervaren.


Het is een geweldig alternatief voor traditionele stadswandelingen en biedt een frisse en interactieve manier om de stad te verkennen.

Citygame in andere steden

Wil jij het spel spelen in een andere stad, zoals Escape the City in Amsterdam of Escape the City in Utrecht? Dat is ook mogelijk. Liever een ander spel? Je kunt ook kiezen voor andere citygames, zoals Ontmasker de Saboteur of The Wedding Game.

Wil je Escape the City Tilburg direct boeken?

Veel gestelde vragen

De inlogcode die je van ons via de mail krijgt is onbeperkt geldig. Maar als je hebt ingelogd moet het spel direct gespeeld worden.

Escape the city is beschikbaar in het Nederlands. Voor sommige steden is ook een Engelse versie beschikbaar.

Momenteel is het spel alleen in Utrecht te spelen, maar we zijn bezig om het spel ook beschikbaar te maken in andere grote steden.

Per team heb je 1 device (Smartphone/tablet) met internet en gps nodig. Daarop installeer je de gratis app vanuit de appstore. In de instructies die je van ons krijgt staat de link naar de app en ook jouw inlogcode waarmee je het spel kan starten.

Het spel duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Het ligt eraan hoelang je er over wilt doen. Als de 2 uur voorbij is en je hebt de stad nog niet gered, kan je kiezen verder verder te spelen en de stad alsnog te redden!

Dat ligt aan de begeleiding die jij wilt tijdens het spel. Kies je ervoor om zelfstandig op pad te gaan, dan betaal je minder dan wanneer je een spelbegeleider op afstand of op locatie wilt. Voor de exacte prijzen kun je een offerte aanvragen.

Het spel is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 14. De raadsels en opdrachten zijn uitdagend, maar je kan tips vragen als je hulp nodig hebt. Wil je het spel met het gezin spelen is dan kunnen kinderen vanaf 8 jaar onder begeleiding meedoen.

Het spel kan het beste door 2-4 personen gespeeld worden, dus 1 team. Ben je met een grotere groep zoals 20? Dan kan de groep verdeeld worden door bijvoorbeeld 5 teams van 4 personen. Wel is er maar 1 route en 1 manier om de stad te bevrijden. Leukste is dan om met een korte pauze tussen de groepen te starten.

Wij adviseren om met 2-4 personen in 1 team te gaan. Zo kan iedereen meedoen en is het goed te doen om te overleggen. Op die manier is het voor iedereen leuk!