Bingo Show

Een originele Bingo show met een Bingomaster

Bingo Show Hero image

Ca. 2,5 uur

10-500+ personen

Ook in het Engels mogelijk

150+ keer geboekt

Een gezellige bingo show, maar dan in een nieuw jasje! In het bingorad zitten verschillende opdrachtballen verstopt. Als er een opdrachtbal wordt getrokken en dat nummer staat op jouw bingokaart, dan kan die alleen worden weggestreept als de opdracht is uitgevoerd. Spannend hé, want de opdrachten lopen uiteen. Deze Bingo Show is alles behalve saai en ouderwets; de verschillende rondes zoals de muziek- en foute rondes zorgen voor gezelligheid die je nog nooit eerder heb gezien bij een bingo show. Waarschuwing: deze Bingo Show is niet gemaakt voor de serieuze Bingo Spelers.


Vrijblijvend meer informatie?

Deze bedrijven gingen jullie voor

Logo ikea
Endemol Logo svg
4 meander
Uwv
Intratuin logo e1463743610772

De Bingo Show

Er zijn verschillende rondes, elke ronde is weer anders. We spelen de traditionele bingo in een nieuw jasje. Er zitten opdrachtballen in het spel; je kunt hilarische opdrachten verwachten. De getallen op de bingobal (met opdracht) mogen alleen worden afgestreept als de opdracht is uitgevoerd. Tijdens de tweede ronde, de muziekronde, gaan we met zijn allen dansen en zingen en wie weet moet jij een dansje doen bij een opdrachtbal. In deze ronde streep je de artiest of het nummer van je bingokaart af. Bij foute bingo zing je uiteraard een liedje uit volle borst mee.

Bingo show 2021

Online Bingo

Ook in de online versie van de Bingo Show zijn er verschillende rondes met opdrachtballen. De online bingo show is geheel online, ook de bingokaarten. In de eerste ronde zijn er traditionele bingoballen en opdrachtballen in het spel. De tweede ronde is de swingende muziekronde. Er worden verschillende muziekgenres afgespeeld. De muziekrondes bestaat uit twee rondes: herken de artiest en herken het liedje (die je vervolgens van je bingokaart moet afstrepen). Dit maakt de online bingo zo leuk, de variatie en de gekke opdrachten!

Online bingo

Hoe verloopt een Online Bingo Show

  • We nodigen iedereen uit via Zoom of MS Teams en zorgen ervoor dat iedereen klaar zit met een drankje.
  • Onze ervaren Bingomaster draait aan het rad en presenteert de Online Bingo
  • In ca. 1.5 uur loodst hij jullie door verschillende bingo rondes: van een originele bingo ronde tot foute bingo en muziek bingo rondes.
  • Iedereen ontvangt online Bingo kaarten en speelt individueel.
  • Heb je een foute bingo? Dan zing je een liedje!
  • Uiteraard zijn er ludieke beloningen voor de winnaars.

Waarom ArtPub?

Bingo uitje

Gezelligheid gegarandeerd

Door onze ludieke prijzen, leuke Bingo rondes en onze Bingomasters, wordt jouw online bingo bij ons zeker gezellig!

Opdrachten op maat

Het is mogelijk om opdrachten op maat toe te voegen. Bijvoorbeeld over het bedrijf of je collega's.

Geheel verzorgd

We regelen het online event van A-Z, dus geen stress over de techniek!


Andere leuke Citygames

Een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding

Bingo dinerspel

De Bingo Show is het afgelopen jaar veel geboekt. Veel bedrijven hebben met plezier deelgenomen aan dit nieuwe concept. Het is gezellig, hilarisch en competitief - het perfecte uitje om met vrienden, familie den collega's te doen . Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 deelnemers.