Bedrijfsuitje organiseren?

Ontdek onze originele bedrijfsuitjes

Vrijblijvend meer informatie?

2. Ontmasker de mol

Ontmasker de Mol team met kaart

Dit is onze variant van het bekende TV programma ‘Wie is de Mol?’. In 2,5 uur gaan jullie - net als op TV - zoveel mogelijk ‘geld’ verdienen en proberen de mol in jullie team te ontmaskeren.


Het spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende opdrachten, quizvragen, spellen en puzzels. Hiervoor gebruiken we toeristische trekpleisters en verborgen pareltjes in jullie stad naar keuze. Ontmasker de Mol is ons populairste spel voor teambuilding met collega’s, familie of vrienden.

Bedrijfsuitje met collega's

Origineel, actief en verrassend uitje

Bedrijfsuitje dinerspel

''Vind maar eens bedrijfsuitje die bij iedereen past'' horen wij vaak. Toch lukt het ons 9 van de 10 keer.


Een bedrijfuitje, waar nog jaren over wordt gesproken. Een activteit waar het hele team naar uit kan kijken. Maar met zoveel keuze - waar begin je nou? Gelukkig doen wij dit al jaren en helpen we je graag bij deze keuze.


Met eten en drink scoor je het altijd goed bij je collega's. Maar wat als je dit nou combineert met een te gek dinerspel. Lekker eten en gezellige spelletjes. Best of both worlds. Tip van ons: ontmasker de mol dinerspel. Onze eigen versie van het bekende programma ''wie is de mol'. Een van je collega's zal de mol zijn en zal de pot saboteren. Aan jullie de taak om de mol te ontmaskeren door verschillende opdrachten te doen.

Het is ook leuk om een pubquiz te doen met je collega's. Verschillende vragenrondes over van alles; nieuws, muziek, films en leuke weetjes. Onder leiding van een professionele quizmaster. Vind je het leuk om een ronde toe te voegen met vragen over je collega's? Hartstikke leuk, geen probleem, dan maken we een pubquiz op maat. Beleef het kroeggevoel met je collega's, ontzettend gezellig!


Willen jullie toch liever iets creatiefs doen? Bijvoorbeeld een workshop? Dan zou ik gaan voor een workshop schilderen; schilderen onder leiding van een professionele kunstenaar.


Dit jaar is het voor veel bedrijven duidelijk geworden hoe belangrijk een bedrijfsuitje is voor de werksfeer. De impact is groot. De teamspirit wordt sterker doordat mensen elkaar spreken buiten kantooruren in een ontspannen setting. Wat gaan jullie dit jaar doen? Neem contact op met een van onze specialisten - zij denken graag met je mee.

Top 3 Bedrijfsuitjes

1. Online Pubquiz

Online pubquiz met vrienden

Op zoek naar een PubQuiz? Beleef plezier, werk samen en schep een beetje op over jouw feitenkennis. Iedere PubQuiz is uniek en ontwikkeld door professionals uit het vak. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud en bestaat uit verschillende rondes. Dit uitje is geschikt om te combineren met een borrel of diner.

3. Escape Game

Online escape game

In onze Online Escape Game - Stop de V01D - strijden jullie samen met collega’s, vrienden of familie tegen Team V01D. Door het oplossen van originele raadsels en hersenkrakers ontcijferen jullie de code en voorkomen jullie werelddominantie van de V01D hackers! Deze online Escape Game draait om samenwerken als team, delegeren, leiderschap en werken onder tijdsdruk. Welk team slaagt hier het beste in en komt als winnaar uit de bus?

Waarom Quiz-Pub

Bingo uitje

Wij verzorgen al meer dan 5 jaar uitjes voor grote en kleine groepen. Vorig jaar is de vraag ontstaan naar online uitjes en workshops. Om die reden hebben wij onze populaire uitjes in een online jasje gestoken.


Professionals in het vak


Wij vinden het belangrijk dat jullie in goede handen zijn. Al onze online uitjes worden begeleidt door vakmensen. Zo worden jullie bijvoorbeeld bij een teambuildingdag ondersteund door een teambuilding expert en bij een online Pubquiz zal een ervaren quizmaster aanwezig zijn.


Online en net zo sterk als offline


Dezelfde beleving, maar dan online. Met onze online uitjes willen we mensen weer verbinden en het gemis van sociaal contact kleiner maken. En het fijne van online is dat er geen restricties zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.