Beleef een PubQuiz, Citygame of Dinerspel

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Depositphotos 370150958 XL

10-500+ personen

Op locatie, in een gezellig Café of Restaurant

Online via Zoom / Microsoft Teams of Studio

Nederlands of Engels

5.0/5.0 op Google

1100+ groepen gingen jullie voor

Hier vind je een onvergetelijke PubQuiz, Citygame of Dinerspel voor jouw Bedrijfs- of Teamuitje. Door samen te werken met ons team van professionele Quizmasters en game liefhebbers kunnen wij door heel Nederland events aanbieden.

Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. Al jaren organiseren wij quizzen en games aan op maat. Of je nou voor je vriendengroep een leuk uitje zoekt, of met je bedrijf een gezellig teamuitje. Ook voor online uitjes ben je bij ons aan het juiste adres; zowel voor kleinere groepen via Zoom of MS Teams, als voor de grotere groepen die een verzorgde dag willen vanuit een heuse studio!

Ons volledige assortiment bekijken?

Deze bedrijven gingen jullie voor:

Uwv
Logo Ikea
Intratuin Logo E1463743610772
Vodafone
Hc Logo

Nieuw: Culinaire 88

Culinaire 88 Hero

Maak jullie diner nog gezelliger met onze Culinaire 88. Geniet van de lekkerste gerechten op verschillende locaties en ga in de tussentijd de strijd aan als teams. Wie is de gekste? Wie gaat er tot het uiterste? Ontdek wie van jouw collega's, vrienden of familieleden het lef heeft om zoveel mogelijk punten te behalen. Dit keer perfect gecombineerd met een culinaire stadswandeling tussen de gerechten door. Eet elk gerecht weer in een ander restaurant!

Meer informatie ontvangen?

Samen herinneringen maken en plezier beleven

Niets is zo bijzonder als samen tijd doorbrengen. Het gevoel bij het spelen van een competitief spel of je net iets meer feitenkennis hebben dan je collega is niet te evenaren. Gedeelde herinneringen zijn de basis voor een goed team, vriendschap of familie.

Muziek Quiz samen

Wij combineren de passie voor quizzen en games en het verbinden van mensen met onze liefde voor het organiseren van evenementen. We zetten ons zich met enthousiasme in om van jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiebijeenkomst een onvergetelijke dag te maken. Laat ons jullie gezamenlijke herinnering creëren.

Een PubQuiz, Citygame of Dinerspel door heel Nederland

Wij hebben veel verschillende locaties door heel Nederland, maar een PubQuiz, Citygame of Dinerspel kan ook op jullie eigen locatie worden gehouden.


Een event kun je overal in Nederland aanvragen. We werken samen met meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Dus een locatie bij jou in de buurt? Geen probleem. De meest populaire locaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Veel gestelde vragen

Per activiteit staat aangegeven wat het minimum aantal deelnemers is voor deze activiteit. Vaak is het minimum 10 of 15, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Een maximum is er niet. Of je nou met 100, 200 of 500 mensen komt, wij bezorgen jou een geweldige dag!

In principe gaan wij er vanuit dat de locatie alle apparatuur heeft en neemt de quizmaster niks mee. Hebben jullie nou een eigen locatie zonder apparatuur? Dan kan dat in overleg altijd geregeld worden! Wij denken graag met je mee.

Jazeker! Onze PubQuizzen kunnen in principe overal gehouden worden, mits er ook een beeld & geluidsinstallatie aanwezig zijn op die locatie. Denk hierbij aan een scherm, HDMI-aansluiting & speakers. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er genoeg (zit)ruimte is voor jullie groep.

Niet alles kan op een eigen locatie gedaan worden. Veel van onze spellen zijn zo gemaakt dat ze leuk te spelen zijn in een wat grotere stad en dus niet zomaar op elke locatie. Spellen als de Bingo Show zijn uiteraard wel op een eigen locatie te spelen.